Schoolkalender

Moederdag
dinsdag 14 mei 19:15
MR vergadering
Van 19:15 u tot 19:30u is er de mogelijkheid voor ouders om aan te schuiven.
donderdag 16 mei 19:30
OV vergadering (19:30u)
maandag 20 mei
2e pinksterdag (leerlingen vrij)
vrijdag 31 mei
Juffendag (Spijkerdorp)

Daltonschool

Het Daltononderwijs ziet een kind als een persoon die keuzes kan maken en voor de gevolgen van zijn keuzes zelf verantwoordelijkheid draagt. Kinderen mogen in hun leerproces fouten maken, want we kijken vooral naar wat goed gaat. Een Daltonschool is een basisschool met hetzelfde doel als elke andere school: “zorgen dat uw kind goed wordt voorbereid op de toekomst”.

Openbare dorpsschool

Wij zijn een openbare basisschool. Het onderwijs gaat uit van de gelijkwaardigheid van alle geloofs- en/of levensbeschouwingen. Er wordt ruimte geboden aan de verschillende godsdienstige en levensbeschouwelijke opvattingen die er in onze samenleving bestaan, waarbij respect voor een ieder uitgangspunt is. Er wordt op onze school gelijkwaardigheid van opvattingen gegarandeerd.